Úvod / Informácie / Ochrana osobných údajov
Tlačiť

Ochrana osobných údajov

Úrad na ochranu osobných údajov SR potvrdilo spoločnosti Marián Ďatko - ORGANICDAY registráciu informačného systému osobných údajov s prideleným registračným číslom - 201416882.

Spoločnosť Marián Ďatko - ORGANICDAY nezhromažďuje osobné údaje, ktoré by mohli identifikovať špecifickú osobu, okrem prípadov, kedy osoba sama poskytne spoločnosti Marián Ďatko - ORGANICDAY tieto údaje dobrovoľne. Takéto údaje môžu byť získané v prípade, kedy sa osoba dobrovoľne zaregistruje za účelom využívania služieb serveru www.organicday.sk. Akékoľvek osobné údaje identifikujúce konkrétnu osobu nebudú poskytované ani predané tretej strane, okrem prípadov kedy na to užívateľ bude upozornený v dobe zberu dát.

Spoločnosť Marián Ďatko - ORGANICDAY si vyhradzuje právo uskutočňovať analýzy o chovaní užívateľov na svojich internetových stránkach. Medzi tieto analýzy patrí napríklad meranie návštevnosti a sledovanie chovania na internetových stránkach. Tieto údaje môžu byť k dispozícii prípadným zadávateľom reklamy, vždy však v podobe štatistického prehľadu, nie menovite.

Užívatelia by mali vziať na vedomie, že údaje, ktoré dobrovoľne poskytnú do diskusných fór alebo iných automaticky generovaných stránok môžu byť použité treťou stranou. Takéto použitie osobných informácií však nie je možné kontrolovať a spoločnosť Marián Ďatko - ORGANICDAY za ne nenesie žiadnu zodpovednosť.

Užívatelia by si mali byť vedomí skutočnosti, že niektoré informácie o užívateľoch môžu byť automaticky zbierané v priebehu štandardných operácií serveru (napr. IP adresa užívateľa) a tiež pri použití cookies (malých textových súborov, ktoré sa ukladajú na počítači užívateľa za účelom identifikácie alebo autentifikácie užívateľa, prípadne fungovania elektronického obchodu). Cookies nie sú programy, ktoré by mohli spôsobiť škodu na počítači užívateľa.

Spoločnosť Marián Ďatko - ORGANICDAY si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom (hackerom). V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.

Na žiadosť užívateľa podnikne spoločnosť Marián Ďatko - ORGANICDAY všetky finančne primerané kroky k odstráneniu všetkých osobných dát daného užívateľa.

Tieto podmienky sú platné od 4.4.2014.

Produkty

Kopírovať obsah webovej stránky OrganicDay.sk, blogu, články a ich časti, fotky, prezentácie, produktové prezentácie, a akékoľvek ďalšie informácie, bez predchádzajúceho písomného súhlasu autora, nie je dovolené

Niečo na čítanie

Neroli - kvet pomarančovníka horkého

Neroli - kvet pomarančovníka horkého

...nesie meno talianskej princeznej, ktorej každý krok bol sprevádzaný vôňou Neroli... (Citrus aurantium var. amara)

Medovka lekárska

Medovka lekárska

"Elixír života" ako ju nazval slávny Paracelsus... (Melissa Officinalis)

Marhuľové jadrá - rastlinný olej

Marhuľové jadrá - rastlinný olej

"Tekuté slnko" - za studena lisovaný čistý rastlinný olej (Prunus armeniaca) - pre žiarivú pokožku...

Harmanček rímsky

Harmanček rímsky

Rastlinka egyptského boha Slnka... (Anthemis nobilis)